взамен на ассоциированное членство Украины в ЕС

Міністр закордонних справ Леонід Кожара прогнозує, що закон, який забороняє дискримінацію гомосексуалістів, буде прийнятий в Україні.

«Однією з умов ЄС є внесення до нашого кодексу законів про працю нового закону, який забороняє дискримінацію з огляду на сексуальну орієнтацію. Питання гомосексуалістів викликає нині сильні протиріччя в Україні, але наш уряд вже підготував проект закону і незабаром подасть його до парламенту», — розповів він.

Кожара зазначив, що на процес прийняття цього закону може негативно вплинути російський приклад, де Державна дума працює над юридичним обґрунтуванням «заборони пропаганди гомосексуалізму».

«Православна церква також не допоможе в цьому питанні», — додав міністр. «Але якщо схожий закон прийнятий попри потужний опір в Молдові, а свого часу і в Польщі, попри сильний вплив католицизму, думаю, що і в Україні це вдасться», — зазначив міністр.

«Просто річ у тому, що без такого закону, який забороняє дискримінацію геїв, не зможемо рухатися дорогою щодо скасування віз. Тому, думаю, що воля в справі подальшої інтеграції з ЄС переважить опір і закон буде прийнятий», — сказав Кожара. По материалам сайта http://zaxid.net

Принятие данного законопроекта будет означать, что директора школ и детских садов вынуждены будут принимать на работу открытых гомосексуалистов. В знак протеста ВОО «Родительский комитет Украины» направил обращение, которое каждый может также направить от себя. Образец обращения можно заказать на E-mail: rodkom@ukr.net (ред.).

Добавить комментарий