НА ПРОПАГАНДЕ ГОМОСЕКСУАЛИЗМА ДЕТЯМ

Депутати ПАРЄ закликали Раду відхилити закон про заборону пропаганди гомосексуалізму поміж дітьми.

38 депутатів Парламентської асамблеї Ради Європи закликали депутатів Верховної Ради відхилити у другому читанні законопроект, який передбачає заборону пропаганди гомосексуалізму. Про це йдеться в декларації депутатів ПАРЄ, зареєстрованій 7 лютого. Відповідний документ підписали представники 21 країни, у тому числі співдоповідач моніторингового комітету ПАРЄ Маріетта де
Пурбе-Лундін.

«Ми закликаємо: українську делегацію Парламентської Асамблеї переконати своїх колег поважати європейські цінності; парламент України розглянути серйозні наслідки введення такого закону, відмовитися нього у другому читанні; комітет у невідкладному порядку зв’язатися з українською владою, щоб переконати відстоювати свої договірні зобов’язання», — сказано в документі.

На думку депутатів ПАРЄ, цей законопроект у разі прийняття у другому читанні збільшить насильство и дискримінацію стосовно гомосексуалістів.

Нагадаємо, закон про заборону пропаганди гомосексуалізму було схвалено в першому читанні 2 жовтня 2012 року.

Документ передбачає заборону виробництва та розповсюдження продукції, яка пропагує гомосексуалізм, а також пропонується ввести кримінальну відповідальність за ввезення, виробництво та розповсюдження творів з пропагандою гомосексуалізму.

Тоді ж кількістю в 35 голосів депутати різних делегацій ПАРЄ ухвалили декларацію, в якій засудили український законопроект про кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму поміж дітьми.

http://tyzhden.ua/News/71857

Добавить комментарий